Baby’s 1e HapjesBox ♀

 37,95

Zoek je een leuk of hip idee als kraamcadeau? Wat zullen mama of papa blij zijn met deze prachtige babybox om de eerste hapjes te oefenen.

Deze is zowel te verkrijgen in het roze als in het blauw/grijs en bevat alle benodigdheden om de eerste babyhapjes prettig te doen verlopen voor zowel baby als voor de ouders. Deze box bevat onder andere een mooie lunchset van Ted & Fred, een bijpassende silicone slab en enkele monddoekjes om de eerste hapjes zo vlekvrij mogelijk te laten verlopen. Alle producten worden aangepast naar de kleurbox die je verkiest.

Deze box bevat:

Lunchset Ted & Fred

Silicone slab van Kliederz

Monddoekje Briljant Baby (3 stuks)

Roze Cadeauverpakking

  • Cadeaubox van 31x22x10 cm
  • Bordje & Bekertje Ted & Fred gemaakt uit foodgrade siliconen, is BPA-vrij en geschikt voor de vaatwasser. Dit eetsetje is veilig te gebruiken voor jouw kleintje, voelen zacht aan en zijn flexibel, wat ze heel fijn in gebruik maakt voor kleine kinderhandjes.
  • Silicone slab van Kliederz – 100% BPA-vrij met extra stevige sluitingen en verdikkingen. Deze slab zit comfortabel rondom de nek, is uiteraard waterdicht én vaatwasser bestendig. Het opvangbakje zorgt ervoor dat etensresten worden opgevangen en niet makkelijk meer op de grond vallen.
  • Monddoekje Briljant Baby (3 stuks)

Bestel dit product

Download onze
infobrochure