Gevlochten Bedbumper – Grijs

 59,95

Onze gevlochten bedbumper zorgt ervoor dat uw baby zich veilig en geborgen voelt in zijn wieg en beschermt zijn gevoelige hoofdje tegen het stoten tegen de randen.

Het unieke gevlochten ontwerp ziet er niet alleen geweldig uit, het heeft ook een aantal handige functies: de stevige, gevlochten structuur en het knuffelige, zachte gebreide oppervlak is aantrekkelijk voor uw kind en versterkt zijn tactiele waarneming en motoriek bij het vastpakken, strelen en knuffelen.

Deze bedbumper is te gebruiken bij alle gangbare bedmaten maar ook bij ledikanten, wiegjes, verschoontafels en speeldekens. Dankzij het tijdloze design en de trendy gebreide look past het straks ongetwijfeld in een tienerkamer, bijvoorbeeld als bedrol of als bankkussen.

We stellen hoge eisen aan het materiaal en de afwerking van onze producten. Dit geldt ook voor onze gevlochten bedbumper die met de hand is gemaakt met de uiteinden goed genaaid zodat ze niet open kunnen splijten. Deze bedbumper is gemaakt van hoogwaardig katoen, is OEKO-TEX ᆴ STANDARD 100 gecertificeerd, knuffelig, zacht en machinewasbaar op 30 graden. Houd er rekening mee dat deze bedomranding met de hand is geweven met een gemiddelde lengte van ca. 180-200 cm afhankelijk van de weefstijl.

  • Vulling: holle polyester vezels
  • Afmeting: ca. 180-200 cm x 17 cm
  • Kleur: grijs
  • Materiaal: 100% katoen, OEKO-TEX ᆴ Standard 100.
  • Vulling: 100% ademend polyester fleece, OEKO-TEX ᆴ Standard 100
  • Wassen: wasbaar op 30 graden

Lees eerst aandachtig de tips ter preventie voor wiegendood, vooraleer de baby-bedbumper te gebruiken.

Bestel dit product

Op voorraad

Download onze
infobrochure