Gevlochten Babynestje – Grijs

 79,95

Dit gevlochten babynestje zorgt ervoor dat je baby zich veilig voelt in zijn wiegje en beschermt je kleintje zijn hoofdje tegen het stoten tegen de randen. Deze bevat een matje gevlochten bedbumper die aan elkaar vastgemaakt kunnen worden. Beide kunnen dus apart worden gebruikt of samen als babynestje. Het unieke gevlochten ontwerp ziet er niet alleen geweldig uit, het heeft ook volgende handige functies:

  • Stimuleert tactiele waarneming en motoriek van je kleintje
  • Geschikt voor ledikanten, wiegjes, commodes en speeldekens
  • Past later ook perfect in de tienerkamer

Met 90 x 60 cm is hij ideaal als babycocon of reiswieg. Daarnaast dient de uitneembare gevlochten bedbumper ook als valbescherming op de commode, in de wieg of in het babybed. De bedbumper kan eenvoudig worden vastgemaakt en gesloten met klittenband.

Klein speelgoed kan ook aan de klittenbandlussen worden bevestigd om uw baby aan te moedigen om te spelen en te ontdekken.

De gevlochten ledikantbumper is voorzien van een zacht gewatteerde speelmat, die ook te gebruiken is als aankleedkussen, onder de babygym of als kruipdeken. De bedomranding is gemaakt van hoogwaardig OEKO-TEX® katoen. Het is ook getest op schadelijke stoffen en veiligheid.

Bovendien is het heel gemakkelijk te verzorgen. De gevlochten bedomranding kan zonder problemen op 30 graden worden gewassen.

Lees eerst aandachtig de tips ter preventie voor wiegendood, vooraleer het babynestje te gebruiken.

Bestel dit product

Op voorraad

Download onze
infobrochure