Verlof van 14/07/2023 tot 31/07/2023. Bestellingen worden verwerkt vanaf 01/08/2023.

 • Enkel kaartje
 • Formaat : 11 cm x 17 cm
 • Vorm: Staand
 • Papiergewicht: 300 g/m2
 • Twee corrigeerrondes na ontvangst van digitale proefdruk
 • Een gratis proefdruk op papier
 • Binnen de 24u klaar en verzonden (excl. kaartjes met foliedruk of multiloft)

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1:
Bestel je favoriete kaartje in onze webshop en krijg een bevestigingsmail van je aankoop. Geef ons zeker de juiste aantallen en de nodige informatie door.

Stap 2:
Ontvang na 7 – 10 dagen je eerste digitale versie van het kaartje in je mailbox.

Stap 3:
Hoe vinden jullie het eerste resultaat? Jullie krijgen 2 corrigeerrondes om het kaartje volledig naar jullie wensen aan te passen. Hierbij worden enkel correcties als lettertype, grootte van de tekst, aanpassingen aan de tekst en aanpassingen van de achtergrondkleur toegestaan. Wens je eventueel een kleine illustratie toe te voegen of aan te passen is dit ook zeker mogelijk. Wens je grotere aanpassingen te doen (zoals een andere lay-out) of een kaartje volledig op maat, vraag dan gerust een extra offerte hiervoor.

Stap 4:

Het opsturen van een gratis papieren, proefdruk. Aan jullie om de proefdruk te beoordelen op vlak van kleur, papiergevoel in de hand, tekst, lettertype, typfouten, enz. Papieren proefdrukken worden altijd gedrukt zonder folie en andere technieken. Deze zul je pas bij de geboorte te zien krijgen.

Stap 5:

Proefdruk goedgekeurd? Dan drukken wij diezelfde week nog het eventuele extra drukwerk (stickers, labels, enz.) en bezorgen deze samen met de enveloppen. Zo kun je de enveloppen al op voorhand schrijven en je doopsuiker tijdig afwerken. Eenmaal de proefdruk is goedgekeurd, staat het ontwerp dus ook vast en kunnen geen aanpassingen meer worden aangebracht, behalve dan aan de tekst.

Ben je bevallen? Stuur ons een WhatsApp-berichtje met de datum, uur, gewicht en lengte en wij passen alles aan zodat jullie kaartje gedrukt kan worden. Babylijsten en rekeningnummers kunnen op dit moment ook nog aangepast worden.

Stap 6:
Je ontvangt een bericht wanneer de kaartjes klaar liggen (binnen de 24 u, voor een kaartje zonder extra opties zoals foliedruk, multiloft, enz. met uitzondering op zondag) of ontvang een track en trace code als de kaartjes worden verzonden met bPost (1-2 werkdagen levertermijn).

 • Kaartje volledig op maat (kleuren, formaat en lettertypes volledig aanpasbaar zonder meerprijs);
 • Eerste digitale proefdruk binnen de 7-10 werkdagen;
 • 2 corrigeerrondes (na de eerste digitale proefdruk);
 • Een gratis proefdruk op papier (dubbelzijdig, in kleur, zonder folie)
 • Een fijne, vlotte en persoonlijke samenwerking met ons kantoor

Na goedkeuring van de digitale proefdruk en bevestiging van betaling, ontvang je van ons ook een proefdruk op papier. Die is steeds in gewone full colour druk, zonder folie. We doen daarbij alvast een eerste voorstel qua papierkeuze. Jullie definitieve keuze hoef je dus pas door te geven na ontvangst van de proefdruk. Dat doe je best even via mail.

Baby geboren? Laat het ons zo snel mogelijk weten via WhatsApp. Dat gaat het snelst. Wanneer we alle gegevens op een werkdag voor 13u ontvangen, worden de kaartjes nog diezelfde dag gedrukt en gratis verzonden. Voor kaarten met foliedruk of multiloft-kaarten reken je best 1 à 2 dagen extra. Op zon -en feestdagen wordt er niet gedrukt.

Het perfecte concept is meer dan alleen een kaartje. Wat dacht je van enveloppen en / of sluitstickers in een bijpassende kleur?

Of wens je jouw doopsuiker helemaal aan te passen aan deze collectiekaart? We hebben een uitgebreide collectie doopsuiker die je zelf naar wens kan samenstellen en combineren. Of je nu zelf aan de slag wil gaan of alles liever kant-en-klaar laat leveren, het kan allemaal!

Uiteraard zorgen we ervoor dat de labels / stickers / kleuren helemaal worden afgestemd op het gekozen kaartje zodat dit een prachtig en uniek geheel wordt!

Geboortekaart met Polaroid-strookje – rechthoek

 50,00

Kondig de geboorte van jullie kindje aan met een uniek, origineel geboortekaartje van ‘Petit Moi’. Iedere kaart uit onze collectie is door ons persoonlijk ontworpen en geheel vrijblijvend aan te passen naar jouw wensen. De tekst wordt door ons geplaatst, al wat jij moet doen is onderstaande vakjes correct invullen. Werk je graag met een andere kleur of illustratie op jullie geboortekaartje, geef deze wensen snel en gemakkelijk hieronder door. Wij doen het nodige. Binnen 7 à 10 werkdagen heb jij al een eerste digitale proefdruk in jouw mailbox.

 

 

Bestel dit product

 50,00

Download onze
infobrochure