[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Niet tevreden over je bestelling?

Items gekocht bij Petit Moi kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Gedurende deze periode, kun je de producten proberen en beoordelen zoals je ook zou doen in een fysieke winkel. Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag producten uit de verpakking halen, tenzij de verpakking verzegeld is.

Wanneer je er voor kiest producten te retourneren, vragen we je dit vooraf te melden door het retourformulier hieronder in te vullen. Gelieve de bevestigingsmail af te drukken en bij uw retour te stoppen. Houd er rekening mee dat je producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je deze ontvangen hebt.

Verwerking van jouw retour

Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt terugbetaald volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt zo snel mogelijk teruggestort.

De verzendkosten voor de retourzending bedragen maximaal € 4,40 (BPost pakjesautomaat) of € 5,70 (BPost levering op ons adres). De kosten en het risico van de retour zijn voor eigen rekening. We raden je daarom aan om je zending met Track&Trace code te versturen.

Pakjesautomaat
Automaat Carrefour Moorslede
Roeselaarsestraat 23
8890 Moorslede

Adres
Petit Moi
Breulstraat 61
8890 Moorslede

 

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden

Producten die op maat zijn gemaakt volgens specificaties van de koper zoals: bv. gepersonaliseerde kledij en accessoires kunnen niet worden geretourneerd.

 

Herroepingsformulier

Vul dit formulier in wanneer je je overeenkomst wilt herroepen:[/vc_column_text][vc_empty_space]

    Naam van de klant: Emailadres van de klant: Ordernummer: Besteld op: Ontvangen op: Reden van retour: Ik wil onze overeenkomst herroepen voor de aankoop van de volgende artikelen:

    [vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]