Pampertaarten

Een origineel kraamcadeau

Onze prachtige florale pampertaarten zijn een plezier om te geven, maar ook een vrolijkheid om te krijgen voor elke toekomstige of kersverse mama! De luiertaart is afgewerkt met mooie (decoratie)bloemen, wat dit echt een hip en origineel geboortecadeau maakt voor zowel jongens als meisjes.

De taart is handgemaakt en wordt opgemaakt met luiers van het merk Pampers – Premium Protect maat 2. Deze zijn geschikt voor baby’s tussen 4 en 8 kg, wat overeenkomt met 1 tot 5 maanden. De decoratie bestaat uit tule, lint, foam- en kunstbloemen. Deze zijn gemakkelijk te verwijderen, waardoor de pampers snel klaar zijn voor gebruik.

Kortom, deze luiertaarten zijn niet enkel een origineel babycadeau, maar ook zeer praktisch!

Pampertaart met (decoratie)bloemen

Veilig thuisbezorgd

Wens je jouw pampertaart online te bestellen? Geen probleem!

De taart is mooi ingepakt en afgewerkt. Bij verzending wordt het geheel beschermd met luchtkussentjes zodat dit babygeschenk veilig bij je thuis kan worden geleverd.

Petit Moi levert graag aan huis regio Ieper, Langemark, Zonnebeke, Roeselare, Ledegem, Menen. Buiten deze zone wordt de taart veilig ingepakt en staat BPost in voor de bezorging.

Veilig online bestellen

Bij Petit Moi bestel je veilig en snel online. Wij aanvaarden betalingen via overschrijving, Bancontact, VISA, MasterCard en iDeal.

Wacht u liever af? Kies dan voor de optie betaling na levering.

Makkelijk en snel thuisbezorgd

Laat je cadeautje makkelijk bij jou thuis bezorgen, of stuur het rechtstreeks naar de ontvanger samen met een persoonlijke boodschap.

Waarom kiezen voor de pampertaarten van Petit Moi?

  • Prachtige florale luiertaarten: een hip en origineel babycadeau voor jongen of meisje.
  • De taarten zijn opgemaakt met kwaliteitsvolle luiers van het merk Pampers.
  • De decoratie is makkelijk verwijderbaar, waardoor de pampers direct klaar zijn voor gebruik.