Verlof van 14/07/2023 tot 31/07/2023. Bestellingen worden verwerkt vanaf 01/08/2023.

Geboortekaartjes

Een onvergetelijke eerste indruk

Natuurlijk kun je niet wachten om de geboorte van je baby bekend te maken. Een geboortekaartje is dan ook onmisbaar.

Wij begeleiden je graag bij het drukken van geboortekaartjes, babyborrelkaartjes, labels tot stickers en meer.

Geboortekaartje - Geboortekaart - Geboortekaartje snel en gemakkelijk online in België, dezelfde werkdag nog verzonden

Eigen collectie

Op zoek naar een leuk, tof geboortekaartje, maar liever geen dure ontwerpkosten? Kies dan voor een ontwerp uit onze eigen collectie. De kleuren van elk kaartje zijn aanpasbaar. Bovendien komen er maandelijks nieuwe kaartjes bij.

100% op maat

Voor je kersverse baby is enkel het beste goed genoeg. We ontwerpen dan ook graag een geboortekaartje helemaal naar jouw wens.

Bij Petit Moi ontwerpen we dagelijks geboortekaartjes. We zijn dan ook de perfecte partij om te helpen met het realiseren van het kaartje van jouw dromen.

Voor een geboortekaartje op maat gemaakt rekenen wij een ontwerpkost aan van € 135 (excl. drukkost van het kaartje, envelop, ..)

Papiersoorten

Onze standaard kaartjes worden gedrukt op basis papier van 300 gram, dit papier is glad en heeft geen structuur. Het is verkrijgbaar in mat of glanzend.

Onze tweede optie is ons structuur papier, dit voelt iets dikker aan (320 gram) en heeft een lichte structuur. Het structuur papier is verkrijgbaar in het wit en in het ecru.

 Wil je toch liever een iets steviger papier? Dan raden we multiloft aan, dit is een stevig papier van 480 gram met zeer lichte structuur. Enkel verkrijgbaar in het wit.

Stickers, labels, enz.

Heb je graag bijhorende stickers of labels op maat? Laat het ontwerp van je geboortekaartje terugkomen in je drukwerk. Hierbij denken we aan naamstickers, labels, sluitzegels voor enveloppen, adresstickers, gepersonaliseerde doopsuikers met je eigen ontwerp, gepersonaliseerde geboorte-artikelen, enz. 

Waarom kiezen voor Petit Moi

Familiebedrijf uit Zonnebeke

Met onze expertise begeleiden we je graag bij het ontwerpen en drukken van je geboortekaartje. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor babyborrelkaartjes of ander drukwerk.

Van zodra je baby geboren is, dan stuur je ons alle gegevens via Whatsapp. Wij passen je geboortekaartje aan en starten meteen met drukken. Vanaf de volgende werkdag zijn je geboortekaartjes klaar om af te halen.

 

Download onze
infobrochure