Doopsuikers

Van suikerbonen tot originele bedankjes

Download onze infofiche
Tajine potje terracotta als doopsuiker of bedankje.

Geboortebedankjes

Van de beste chocolade tot blijvend geschenk

Suikerbonen staan symbool voor vruchtbaarheid en nieuw leven. Bij een geboorte wordt er daarom vaak voor chocolade suikerbonen gekozen. Vroeger was het eenvoudig: roze voor een meisje en blauw voor een jongen. Vandaag zoekt men vaker naar een een originelere invalshoek, of een blijvend geschenk.

Bij Petit Moi hebben we tal van leuke artikelen die volledig passen binnen jullie geboorteverhaal.

In onze webshop vind je een deel van onze collectie. Wil je onze volledige catalogus zien, dan vragen we om een afspraak te maken.

Doopsuiker webshop

Waarom kiezen voor doopsuikers
bij Petit Moi?

Bij ons kun je terecht voor chocolade van de beste kwaliteit. Daarvoor werken we samen met onder andere De Bock, Papa Chocolat en Vanparijs.

Liever iets out-of-the-box? Wij denken samen met jullie mee naar een geboortebedankje op jullie maat.

Geen stress, wij regelen alles. Wij trachten uw bedankjes klaar te hebben ongeveer 6 weken voor de bevallingsdatum. Voor jullie geen last-minute stress tijdens de laatste zwangerschapsweken.

Alle voedingswaren zijn minimum 6 tot 12 maanden houdbaar.

Suikerbonen

Beschikbaar in een prachtig kleurenpallet

Alleen het beste is goed genoeg. Daarom werken we met chocolade van De Bock, Papa Chocolat en Vanparijs. En dat proef je.

Onze suikerbonen zijn bovendien verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren. Je kunt ze dan ook probleemloos laten passen bij je geboortekaartje of andere bedankjes.

Snoeppot met lolly's als doopsuiker presentatie of bedankje

Liever geen chocolade?

Van gesuikerde gommetjes, dextrosesnoepjes tot likkoekjes en lolly’s met naam 

Wil je jouw bedankjes graag vullen met iets anders dan suikerbonen? Wat dacht je van chocolade lentiles, biscuitballetjes, parels of knicks?

Voor wie liever geen chocolade wil zijn er ook tal van mogelijkheden. Zo hebben we verschillende soorten snoep, gepersonaliseerde lolly’s, popcorn en meer.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Download dan onze infobrochure of maak een afspraak.

Originele doopsuikers

Een geboortebedankje op jullie maat

Kom je liever origineel uit de hoek? Of wens je een geboortebedankje dat helemaal op jouw lijf geschreven is? Wij denken graag met jullie mee.

Bij Petit Moi hebben we honderden opties, gaande van zeep- & verzorgingsproducten, tot kaarsen, drankjes, enz. Voor de kids zijn er onder andere bellenblazers, kleurpotloden, krijtjes en andere leuke gadgets.

Ook qua vulling bieden we graag iets anders. Wat dacht je van een doosje met himalayazout, jeneverbessen, thee of bloemblaadjes? 

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een gepast presentatiestuk.

Lees meer over onze geboorteconcepten
Infofiche geboorteconcepten door Petit Moi

Waar kan je doopsuikers kopen?

Wil je een geslaagd geboorteconcept? Laat je doopsuikers samenstellen door Petit Moi! Op basis van jullie wensen ontwikkelen wij het perfecte geboorteconcept. Altijd een bedankje op maat dus. Bovendien wordt elk product  met zorg samengesteld zodat alles netjes bij elkaar past.

Wij zijn gevestigd in Zonnebeke en komen graag aan huis in Zuid-West-Vlaanderen (regio Ieper, Roeselare, Kortrijk) om samen onze catalogus te overlopen.

Wil je meer informatie? Download dan nu onze infofiche of maak een vrijblijvende afspraak.

Alles over onze werkwijze en kostprijs Download onze infofiche Maak een afspraak