Doopsuikers laten maken

Do-It-Yourself of Kant-en-Klaar

Download onze infofiche

Geboorteconcepten

Geboortebedankjes op maat

Bij Petit Moi kun je terecht voor een totaalconcept. Wij bieden geboortekaartjes, suikerbonen en geboortebedankjes aan, die samen een mooi geheel vormen.

Onze oplossingen zijn kant-en-klaar en helemaal op jullie maat. Heb je specifieke wensen, dan horen we graag hoe we die kunnen inlossen.

Geboorteconcepten Doopsuikers Geboortekaartjes

Wanneer een afspraak maken?

Je neemt best contact met ons op vanaf je 5e à 6e maand zwangerschap. Daarna komen wij graag langs bij jullie thuis om samen onze catalogus te overlopen en GRATIS een VRIJBLIJVENDE offerte op maat te maken.

Wij trachten de doopsuikers klaar te hebben ongeveer 6 weken voor de bevallingsdatum. Voor jullie geen last-minute stress tijdens de laatste zwangerschapsweken.

Geboortekaartjes kunnen worden opgehaald vanaf 1 werkdag na de bevalling.

Hoeveel kosten doopsuikers?

Een bedankje voor elk budget

De kostprijs van doopsuiker en geboortebedankjes varieert sterk. Er zijn dan ook tal van factoren die de prijs kunnen bepalen: hoeveel doopsuikers heb je nodig, bestel je de doopsuikers kant-en-klaar, het soort bedankje, …

Voor een eenvoudig zelf samen te stellen geboortebedankje mag je rekenen op ongeveer € 1,50 à 2,50 per stuk. Ga je voor kant-en-klare bedankjes, dan variëren de kosten tussen € 2,75 en € 4,25. Heb je liever een meer exclusief geschenk? Hou er dan rekening mee dat de prijs kan oplopen tot € 6,50 per stuk.

Hieronder vind je enkele zaken waarmee je rekening moet houden bij het bestellen van je doopsuikers. Uiteraard denken we graag samen met jullie naar de beste oplossing.

Doopsuiker - webshop - west-Vlaanderen - Zonnebeke/Ieper/Roeselare - Doopsuikers op maat

Waar aan denken?

Aantal bedankjes

Maak op voorhand een schatting van het aantal geboortebedankjes dat je nodig hebt. Hoeveel mensen verwacht je op kraambezoek? Geef je een babyborrel of niet? Daarnaast is het ook belangrijk te bepalen of je een geboortesuiker per persoon of per koppel geeft. En uiteraard mag je ook de kinderen niet vergeten.

Doopsuikers regio ieper - zonnebeke - roeselare - west-vlaanderen - doopsuikers en bedankjes op maat

 

Budget

Stel op voorhand een budget samen voor je doopsuikers. De mogelijkheden zijn eindeloos en de kostprijs varieert sterk naargelang het type bedankje. Door van te voren een budget te bepalen, kunnen we betere voorstellen doen.

Zelf maken of kant-en-klaar

Ga je alles zelf samenstellen, of bestel je de geboortegeschenken kant-en-klaar? Beide zijn mogelijk bij Petit Moi. Heb je weinig tijd, dan kun je ervoor kiezen om alles door ons te laten samenstellen. Stel je zelf liever (een deel) van de bedankjes samen, dan kan dat uiteraard ook.

Voor het samenstellen van een basis kant-en-klaar bedankje of doopsuiker rekenen wij € 0,95 aan. Wens je jouw bedankjes te voorzien van strikjes, bloemetjes, enz., reken dan op € 0,55 extra.

 

Soort geboortebedankjes

Er zijn oneindig veel soorten geboortegeschenken. Heb je al een idee welke richting je uit wil? Geef je iedereen hetzelfde, of kies je ervoor om verschillende bedankjes aan te bieden? 

Thema

Een thema is leuk om je geboortekaartje, doopsuikers en bedankjes tot een mooi geheel te laten komen. Op basis van het thema geven wij graag advies omtrent de kleur en de stijl van het geboorteconcept. 

Presentiemateriaal

Om je doopsuikers mooi te presenteren kun je gebruik maken van een presentatierek, maar ook schalen, doosjes en mandjes behoren tot de mogelijkheden.

Infofiche geboorteconcepten door Petit Moi

Download onze infobrochure

Wil je een geslaagd geboorteconcept? Laat je doopsuikers samenstellen door Petit Moi! Op basis van jullie wensen ontwikkelen wij het perfecte doopsuiker. Altijd een bedankje op maat dus. Bovendien wordt elk product  met zorg samengesteld zodat alles netjes bij elkaar past.

Wij zijn gevestigd in Zonnebeke en komen graag aan huis in Zuid-West-Vlaanderen (regio Ieper, Roeselare, Kortrijk) om samen onze catalogus te overlopen.

Wil je meer informatie? Download dan nu onze infofiche of maak een vrijblijvende afspraak.

Download onze infofiche Maak een afspraak